ACTUALITAT

Euroconsult dona a conèixer l'experiència d'Andorra en la gestió de pavimentació de carreteres ACTUALITAT

Euroconsult dona a conèixer l'experiència d'Andorra en la gestió de pavimentació de carreteres El passat dia 11 de maig de 2015, Euroconsult va presentar a través del seu Director, el Sr. Joan Altimir Planes, una comunicació en el "Congrés Multisectorial de la Carretera" efectuat a Valladolid els dies 11 i 12 de maig.
El Congrés, organitzat per la "Asociación tècnica de carreteras" (ATC) i la "Asociación Espanyola de la Carretera" (AEC), tenia com a objectiu presentar innovacions en relació al manteniment de carreteres.
En aquest sentit, Euroconsult va presentar el projecte anomenat "SIG Ferms" que ha estat desenvolupat per l'Àrea de Pavimentació del Ministeri d'Ordenament Territorial del Govern d'Andorra, i que té com a objectiu la optimització en la gestió de ferms, la planificació de campanyes de pavimentació, i l'avaluació dels resultats obtinguts al llarg del temps per a implantar solucions de millora continua de la qualitat dels ferms a Andorra.
La comunicació ha servit per exposar els sistemes de gestió utilitzats a Andorra i compartir-los amb els diferents sectors econòmics i institucions que són referència en aquest camp.

15/5/2015